Seurakunnassa tapahtuu

Covid-19 -pandemian aikaiset käytännöt Porvoon Vapaaseurakunnassa

Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen alueellista, kulloiseenkin tautitilanteeseen sopeutettua ohjetta. Tiedustelut 044 288 6511. Kiitos esirukouksista ja osallistumisesta kiinteiden kulujemme kattamiseen.

Vanhimmisto

Lähiaikojen tapahtumia

Tilaisuutemme ovat kaikille avoimia ja niihin on vapaa pääsy.
Café Valo löytyy kirkon alakerrasta ja sinne pääsee pihan puolelta.

Su 19.9. klo 16
Vanhimmistoveli Seppo Aho: ”Monet ovat kutsutut, mutta harvat valitut” (Matt 22:14)
Uusi KAARI-KUORO laulaa ensimmäisen kerran Jumalan kunniaksi ja omaksi ilokseen.

Pienten askelten Pyhäkoulu aloittaa syyskauden ja kokoontuu ensin su klo 16 kirkkosaliin parin laulun ajaksi ja sitten jatkavat omaa ohjelmaa alakerran tiloissa. Opetuskielet ovat suomi ja englanti.

Tarjolla myös musiikkia ja esirukouspalvelua. Tilaisuuden jälkeen yhteyskahvit alakerran Café Valossa.

Su 26.9. klo 16
Lääninrovasti Ilmari Mustonen Orivedeltä: Täyskäännös

Porvoon Vapaaseurakunnasta on keväällä 2021 lähetetty kolme jumalanpalvelusta Taivas TV7 -kanavalta.
Linkki arkistoon: Porvoon vapaaseurakunta TV7:ssä

Seurakunnalle on avattu oma Youtube-kanava:
Porvoon Vapaaseurakunta Youtube

Avajaisiksi sinne on laitettu hiljaisen viikon ahtisaarnat.